Turistička Agencija
Radmanove mlinice

Turistička agencija

Proteklih godina Omiš je postao važan centar aktivnog odmora i ekstremnih sportova. U ponudi turističke agencije izaberite izlet koji vam odgovara.

 

+385 (0)21 862 238
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Kaštil Slanica

Kao dio višestoljetne povijesti, restoran Kaštil Slanica se istične iznimnim ambijentom i gastronomijom vezanom uz njegovo okruženje i prošlost...

+385 (0)21 861 783
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Radmanove mlinice

U sjeni visokih stabala, mirnom okruženju kamenih mlinskih kola i sunčanog sata, danas su Radmanove mlinice uređene kao restoran i izletište...

 

+385 (0)21 862 073
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Rafting na rijeci Cetini

Za sve Vas koji osim uživanja u ljepotama prirode želite probuditi avanturistički duh, rafting na rijeci Cetini pravi je odabir. Nakon tri i pol sata spuštanja kanjonom jedne od najljepših hrvatskih rijeka gdje se čitavom stazom neprestano izmjenjuju brzaci, slapovi, pećine, ali i mirni dijelovi rijeke s bogatom florom i faunom, kupanja u rijeci i uživanja u prekrasnoj prirodi zaštićenog kanjona rijeke Cetine dolazi se na cilj raftinga koji se nalazi u Radmanovim mlinicama gdje je moguće organizirati ručak.

Polazak je ispred turističke agencije Radmanove mlinice, ili u restoran-izletištu Radmanove mlinice. Na mjestu polaska organiziran je prijevoz do starta raftinga. Trajanje izleta je cca  3 i pol  sata. Dionica raftinga duga je 11, 5km. Na početku izleta Vas obučava skiper.

OPCIONALNE AKTIVNOSTI:    Ručak urestoranu-izletištu Radmanove mlinice, ručak u restoranu Kaštil Slanica

PREPORUKE ZA GOSTA!     

  • Ponijeti kratke hlače i/ili kupaći kostim, majicu kratkih rukava, zatvorene sandale ili sportsku obuću, suhu obuću i odjeću za presvlaku nakon izleta i ručnik.
  • Čuvajte prirodu jer priroda čuva Vas!

ZAŠTO ODABRATI NAS?

  • ˝Friendly˝ vodiči ( skiperi).
  • Ograničen broj gostiju po 1 vodiču ( max 7 gostiju na jednog vodiča).
  • Najkvalitetnija oprema: raftovi ( sotar sp raft,  sotar ss raft,  custom raft), profiplast kaciga, profiplast slalom vesla, prsluk hiko reage i multisport trophy, best divers - devil – neoprenskih odijela ( dugi rukav i duge nogavice ), 90 neoprenskih čizmica.
  • Osamnaestogodišnje iskustvo raftinga na Cetini.
  • Skiperi posjeduju međunarodne licence za rafting vodiče (skipere) pri IRF (International Rafting Federation), kao i položenu prvu pomoć pri Crvenom križu.
  • Sudjelovanje na nacionalnim i međunarodnim prvenstvima Hrvatske, BiH, Crne Gore, Slovenije, Austrije, Njemačke, kao i na 2 Europska prvenstva.

 

Vaša sigurnost i zadovoljstvo su nam na 1. mjestu 

Informacije i rezervacije

Kalendar

Kolovoz 2017
23
Srijeda
Sandra

Copyright 2012. Radmanove Mlinice

www.radmanove-mlinice.hr

Dizajn: ST-Print i Dizajnist.com