Turistička Agencija
Radmanove mlinice

Turistička agencija

Proteklih godina Omiš je postao važan centar aktivnog odmora i ekstremnih sportova. U ponudi turističke agencije izaberite izlet koji vam odgovara.

 

+385 (0)21 862 238
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Kaštil Slanica

Kao dio višestoljetne povijesti, restoran Kaštil Slanica se istične iznimnim ambijentom i gastronomijom vezanom uz njegovo okruženje i prošlost...

+385 (0)21 861 783
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Radmanove mlinice

U sjeni visokih stabala, mirnom okruženju kamenih mlinskih kola i sunčanog sata, danas su Radmanove mlinice uređene kao restoran i izletište...

 

+385 (0)21 862 073
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Zip line

Iskusite potpuno novi doživljaj i avanturu koju sigurno nećete zaboraviti. Uz dozu vrhunske zabave uživajte u prirodnim ljepotama omiškog kraja.

Ako ste nekad poželjeli probati kako je to visjeti nad kanjonom ili ste osoba željna novih uzbuđenja, upriličit će Vam to prvi pravi hrvatski zipline, smješten u sjajnom krajoliku kanjona Cetine. Za one koji ne znaju što je zapravo zipline, objasnit ćemo da se radi o zabavi gdje se ljudi, u pojasu preko koloture, spuštaju niz čelično uže različitih duljina i nagiba, dovoljno za pošten „adrenalinski kick“.

No, više od dobivene doze adrenalina tu je i mogućnost da predivni kanjon Cetine vidite i iz neke druge, sasvim posebne, perspektive.

Polazak je ispred turističke agencije Radmanove mlinice, odakle se organiziranim prijevozom kreće na start izleta.Trajanje izleta, ovisno o veličini grupe, otprilike 3 sata.

Zipline se nalazi 3km od Omiša, u kanjonu rijeke Cetine. Sastoji se od 8 žica ukupne dužine 2100m. Najduža žica je dužine 700m. Najveća visina: 150m. Avantura uključuje obuku i kratku šetnju prirodom.

 

OPCIONALNE AKTIVNOSTI:     Ručak u restoranu-izletištu Radmanove mlinice, ručak u restoranu Kaštil Slanica

PREPORUKE ZA GOSTA!    

  • Ponijeti  sportsku obuću i odjeću.
  • Ponijeti foto aparat i vodu.
  • Čuvajte prirodu jer priroda čuva Vas!

ZAŠTO ODABRATI NAS?

  • Svi vodiči posjeduju uvjerenje HGSS ( Hrvatske Gorske Službe Spašavanja).
  • Jedan od najdužih Zipline-a u Europi.
  • NAjkvalitetnija oprema:kaciga, pojas, koloture, karabineri, svjetski poznatog proizvođača PETZL.

 

Informacije i rezervacije

Kalendar

Kolovoz 2017
23
Srijeda
Sandra

Copyright 2012. Radmanove Mlinice

www.radmanove-mlinice.hr

Dizajn: ST-Print i Dizajnist.com