Turistička Agencija
Radmanove mlinice

Turistička agencija

Proteklih godina Omiš je postao važan centar aktivnog odmora i ekstremnih sportova. U ponudi turističke agencije izaberite izlet koji vam odgovara.

 

+385 (0)21 862 238
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Kaštil Slanica

Kao dio višestoljetne povijesti, restoran Kaštil Slanica se istične iznimnim ambijentom i gastronomijom vezanom uz njegovo okruženje i prošlost...

+385 (0)21 861 783
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Radmanove mlinice

U sjeni visokih stabala, mirnom okruženju kamenih mlinskih kola i sunčanog sata, danas su Radmanove mlinice uređene kao restoran i izletište...

 

+385 (0)21 862 073
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Adrenalinska avantura u kanjonu rijeke Cetine

Spoj  raftinga, zipline-a i slobodnog penjanja vam nudi potpuno novi doživljaj avanture koju sigurno nećete zaboraviti. Uz dozu vrhunske zabave i adrenalina uživajte u prirodnim ljepotama i okusima omiškog kraja u kombinaciji ponuđenih aktivnosti i tradicionalne gastronomije.

Ako ikad poželite probati kako je to visjeti nad kanjonom, osvojiti riječne brzace ili ste osoba željna novih uzbuđenja, kanjon rijeke Cetine je idealno mjesto.

No, više od dobivene doze zabave i adrenalina tu je i mogućnost da predivni kanjon Cetine vidite i iz neke druge, sasvim posebne, perspektive. Spoj avanture i adrenalina ponuđenih izleta i uživanja u prirodi i duhu ladanjskog ambijenta restorana-izletišta Radmanove mlinice vas nikako neće ostaviti ravnodušnima.

Nakon velike doze adrenalina čeka Vas hrana pripremljena na tradicionalan način, poslužena u hladovini stoljetnih stabala, poznatom restoran- izletištu Radmanove mlinice, te restorana Kaštil Slanica.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od 4 do 7 dana.

Okvirni program aktivnosti za 4 dnevni aranžman obuhvaća:

1. dan: dolazak u destinaciju Omiš, izlet Slobodno penjanje , ručak u restoranu Radmanove mlinice, noćenje ;

2. dan: doručak, izlet Rafting na rijeci Cetini, ručak u restoranu Radmanove mlinice, noćenje ;

3. dan: doručak, izlet Zipline, ručak u restoranu Kaštil Slanica, noćenje;

4. dan: doručak, odlazak iz destinacije Omiš.

Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 100 osoba. Smještaj  je moguć u pansionu Radmanove mlinice 3* , kao i u hotelskom ( 3* i 4*) i privatnom smještaju ( 3*)  Prijevoz je u vlastitom aranžmanu pri dolasku i odlasku iz destinacije, dok je odlazak na izlet u organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na engleskom, njemačkom, talijanskom i ruskom jeziku (a na upit i na drugim jezicima). Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Informacije i rezervacije

Kalendar

Kolovoz 2017
23
Srijeda
Sandra

Copyright 2012. Radmanove Mlinice

www.radmanove-mlinice.hr

Dizajn: ST-Print i Dizajnist.com