Turistička Agencija
Radmanove mlinice

Turistička agencija

Proteklih godina Omiš je postao važan centar aktivnog odmora i ekstremnih sportova. U ponudi turističke agencije izaberite izlet koji vam odgovara.

 

+385 (0)21 862 238
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Kaštil Slanica

Kao dio višestoljetne povijesti, restoran Kaštil Slanica se istične iznimnim ambijentom i gastronomijom vezanom uz njegovo okruženje i prošlost...

+385 (0)21 861 783
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Radmanove mlinice

U sjeni visokih stabala, mirnom okruženju kamenih mlinskih kola i sunčanog sata, danas su Radmanove mlinice uređene kao restoran i izletište...

 

+385 (0)21 862 073
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Gusarska noć u kanjonu rijeke Cetine

Budite dio gusarske borbe na rijeci Cetini te doživite i drugu stranu omiških gusara uz zabavu s gusarima i jela iz gusarske prošlosti.

Evocirajući sjećanja bogate gusarske povijesti XII, XIII i XIV stoljeća sežemo do gospodara Omiša, knezova Kačića kojima se plaćao danak za sigurnu i na taj način jedinu moguću plovidbu tim dijelom Jadrana.

Stoljetna gusarska tradicija i danas je živa na ulicama Omiša.

Dopustite da Vas zarobe omiški gusari dok uživate u vožnji rijekom Cetinom, jer ono što slijedi nikad nećete zaboraviti - gusarska gozba u restoranu Kaštil Slanica, od jela sa stine, mora i rijeke u kojoj su stoljećima uživali nadaleko poznati omiški gusari.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od 1 do 3 dana.

Okvirni program aktivnosti za 3 dnevni aranžman obuhvaća:

1. dan: dolazak u destinaciju Omiš, noćenje ;

2. dan: doručak, izlet Gusarska noć u kanjonu rijeke Cetine ( u izlet uključeno: vožnja brodicama od Omiša do Kaštil Slanice u trajanju od pola sata, program sa gusarima( napad na rijeci, gusarske igre, ples), glazba uživo Dalmatinski duo, bogata gusarska večera- gusarski stol sa cca dvadesetak vrsta jela (morski i riječni specijaliteti, tradicionalna jela, mesni specijaliteti), piće (domaće vino crno i bijelo, mineralna) , noćenje ;

3. dan: doručak, odlazak iz destinacije Omiš

Aranžman se može realizirati u periodu od travnja do studenog za grupe od 15 do 200 osoba. Smještaj  je moguć u pansionu Radmanove mlinice 3* , kao i u hotelskom ( 3* i 4*) i privatnom smještaju ( 3*) . Prijevoz je u vlastitom aranžmanu pri dolasku i odlasku iz destinacije, dok je prijevoz u destinaciji moguć u vlastitom aranžmanu ili organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na engleskom, njemačkom, talijanskom i ruskom jeziku (a na upit i na drugim jezicima). Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 

Informacije i rezervacije

Kalendar

Kolovoz 2017
23
Srijeda
Sandra

Copyright 2012. Radmanove Mlinice

www.radmanove-mlinice.hr

Dizajn: ST-Print i Dizajnist.com