Turistička Agencija
Radmanove mlinice

Turistička agencija

Proteklih godina Omiš je postao važan centar aktivnog odmora i ekstremnih sportova. U ponudi turističke agencije izaberite izlet koji vam odgovara.

 

+385 (0)21 862 238
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Kaštil Slanica

Kao dio višestoljetne povijesti, restoran Kaštil Slanica se istične iznimnim ambijentom i gastronomijom vezanom uz njegovo okruženje i prošlost...

+385 (0)21 861 783
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Radmanove mlinice

U sjeni visokih stabala, mirnom okruženju kamenih mlinskih kola i sunčanog sata, danas su Radmanove mlinice uređene kao restoran i izletište...

 

+385 (0)21 862 073
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Kulinarska radionica – Priprema kruha

Kulinarska radionica pripreme kruha ispod peke odvija se u izvornim uvjetima, na kominu uz pucketanje vatre i mirisa dima. Mentorstvo domaćice prenijet će svakom gostu i one male tajne pripreme, čiji rezultat se duboko ureže u sjećanje.

Od 12-14. stoljeća sigurno utočište omiških gusara, od 14. stoljeća postaja za trgovinu solju, a danas spomenik kulture iz 16 stoljeća i restoran – Kaštil Slanica.
Smješten u srcu kanjona rijeke Cetine, sa prirodnom kulisom kristalno zelene rijeke, bjeline kanjona i Otoka ljubavi, Kaštil Slanica svoju gastro ponudu veže uz okruženje i prošlost, jela iz Cetine , mora i omiške stine.

Domaći kruh ispod peke zaštitni je znak našega restorana. Pripremljen na način na koji su ga pripremali naši stari, koristeći vatru i peku , priprema se i danas svakodnevno u našem restoranu. Jedinstvenost pripreme koja se oslanja na dalmatinske običaje , svakom gostu daje nezaboravan doživljaj.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od 1 do 3 dana.

Okvirni program aktivnosti za 3- dnevni aranžman obuhvaća:

1. dan: dolazak u destinaciju Omiš, noćenje ;

2. dan: doručak,  kulinarska radionica pripreme i pečenja kruha ispod peke u restoranu Kaštil Slanica u kanjonu rijeke Cetine ; degustacija pripremljenog kruha uz kapljicu Omiške ruže iz obližnjeg vinograda i extra djevičanskog maslinovog ulja iz dalmatinskih maslinika; ručak u restoranu Kaštil Slanica sa tradicionalnim menuom, noćenje ;

3. dan: doručak, odlazak iz destinacije Omiš

Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 50. Smještaj  je moguć u pansionu Radmanove mlinice 3* , kao i u hotelskom ( 3* i 4*) i privatnom smještaju ( 3*) . Prijevoz u vlastitom aranžmanu pri dolasku i odlasku iz destinacije, dok je odlazak na izlet u vlastitom aranžmanu ili  organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na engleskom, njemačkom, talijanskom i ruskom jeziku (a na upit i na drugim jezicima). Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 

Informacije i rezervacije

Kalendar

Kolovoz 2017
23
Srijeda
Sandra

Copyright 2012. Radmanove Mlinice

www.radmanove-mlinice.hr

Dizajn: ST-Print i Dizajnist.com