Turistička Agencija
Radmanove mlinice

Turistička agencija

Proteklih godina Omiš je postao važan centar aktivnog odmora i ekstremnih sportova. U ponudi turističke agencije izaberite izlet koji vam odgovara.

 

+385 (0)21 862 238
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Kaštil Slanica

Kao dio višestoljetne povijesti, restoran Kaštil Slanica se istične iznimnim ambijentom i gastronomijom vezanom uz njegovo okruženje i prošlost...

+385 (0)21 861 783
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Radmanove mlinice

U sjeni visokih stabala, mirnom okruženju kamenih mlinskih kola i sunčanog sata, danas su Radmanove mlinice uređene kao restoran i izletište...

 

+385 (0)21 862 073
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Romantično vjenčanje u Kaštil Slanici

Organizirajte Vaše vjenčanje u romantičnom ambijentu restorana Kaštil Slanica  u kanjonu rijeke Cetine.
Ljepota kanjona rijeke Cetine idealna je kulisa za organizaciju Vašeg vjenčanja.
Ukoliko odabirete vjenčanje s matičarom, nudimo Vam mogućnost organizacije ceremonije vjenčanja na otvorenom. U ponudi su brojne mogućnosti, vjenčanje na brodici ispred restorana Kaštil Slanica, vjenčanje u Radmanovim mlinicama , jednom od najljepših izletišta smještenih uz rijeku Cetinu.
Od ugostiteljskih usluga nudimo Vam domjenak dobrodošlice u Radmanovim mlinicama te svečanu svadbenu večeru u restoranu Kaštil Slanica uz bogat izbor menua s naglaskom na tradicionalnu dalmatinsku kuhinju.
Slijedeći dan organiziran je izlet brodom na otok Brač gdje ćemo Vam, ovisno o periodu godine, ponuditi nekoliko mogućnosti obilazaka atraktivnih lokacija na otoku Braču .

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od 4 dana.
Okvirni program aktivnosti za 4 dnevni aranžman obuhvaća:

  1. dan: dolazak u destinaciju Omiš,  noćenje ;
  2. dan: domjenak dobrodošlice, mogućnost vjenčanja na otvorenom ( matičar) , svečana svadbena večera u restoranu Kaštil Slanica , noćenje ;
  3. dan: izlet brodom na otok Brač,  noćenje;
  4. dan:  odlazak iz destinacije Omiš.

Aranžman se može realizirati od travnja do listopada za grupe od 50 do 230 osoba. Smještaj  je moguć u pansionu Radmanove mlinice 3* , kao i u hotelskom ( 3* i 4*) i privatnom smještaju ( 3*)  Prijevoz je moguć u vlastitom aranžmanu ili u organizaciji agencije. Stručno vođenje moguće je na engleskom, njemačkom, talijanskom i ruskom jeziku (a na upit i na drugim jezicima). Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 

Informacije i rezervacije

Kalendar

Kolovoz 2017
23
Srijeda
Sandra

Copyright 2012. Radmanove Mlinice

www.radmanove-mlinice.hr

Dizajn: ST-Print i Dizajnist.com