Turistička Agencija
Radmanove mlinice

Turistička agencija

Proteklih godina Omiš je postao važan centar aktivnog odmora i ekstremnih sportova. U ponudi turističke agencije izaberite izlet koji vam odgovara.

 

+385 (0)21 862 238
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Kaštil Slanica

Kao dio višestoljetne povijesti, restoran Kaštil Slanica se istične iznimnim ambijentom i gastronomijom vezanom uz njegovo okruženje i prošlost...

+385 (0)21 861 783
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Radmanove mlinice

U sjeni visokih stabala, mirnom okruženju kamenih mlinskih kola i sunčanog sata, danas su Radmanove mlinice uređene kao restoran i izletište...

 

+385 (0)21 862 073
+385 (0)99 314 6220
info@radmanove-mlinice.hr

Slatka Dalmacija

Bogata povijest i tradicija te prirodno okruženje utjecali su na razvoj gastronomije u Dalmaciji. Tradicionalne slastice tema su ovog putovanja , u kojem ćemo obići najatraktivnije lokacije Srednje Dalmacije.
Prvog dana organiziran je izlet u kanjon rijeke Cetine. Uz degustaciju lokalnih specijaliteta sudjelovat ćete u kulinarskoj radionici pripreme dalmatinskih fritula. Fritule se u Dalmaciji tradicionalno poslužuju bilo uz aperitiv, domaće rakije, bilo kao desert. Tradicionalno se pripremaju na post, uoči Uskrsa i Božića.
Drugog dana organiziran je posjet Splitu, gdje je predviđen razgled užeg centra grada ( Dioklecijanove palače) . U sklopu razgleda grada, predviđene su degustacije vina i maslinovog ulja, ali i lokalnih slastica, kolača i sladoleda s dalmatinskim biljem i domaćim namirnicama.
Treći dan obilazimo mjesta Dalmatinske zagore, kraja bogate povijesti, gastronomije i prirodnih ljepota. Posjetit ćemo ekološku plantažu višnje maraske  i kušati proizvode od višnje. Po povratku zaustavljamo se u Makarskoj gdje ćemo degustirati tortu Makaranu.
Četvrti dan planiran je posjet otoku Braču, najvećem dalmatinskom otoku. Obići ćemo nekoliko bračkih atrakcija , ali i degustirati poznatu bračku tortu , Hrapoćušu  , koja se nalazi na popisu zaštićenog nematerijalnog dobra Hrvatske.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od 5 dana.
Okvirni program aktivnosti za 5 dnevni aranžman obuhvaća:
1.dan:  dolazak u destinaciju , Omiš – kanjon Cetine
2.dan:  Split
3.dan: Dalmatinska zagora, Makarska
4.dan:  otok Brač
5. dan:  odlazak iz destinacije
Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 4 do 50 osoba. Smještaj  je moguć u pansionu Radmanove mlinice 3* , kao i u hotelskom ( 3* i 4*) i privatnom smještaju ( 3*) . Prijevoz je u vlastitom aranžmanu pri dolasku i odlasku iz destinacije, dok je odlazak na izlet u organizaciji agencije ili u vlastitom aranžmanu. Stručno vođenje moguće je na engleskom, njemačkom, talijanskom i ruskom jeziku (a na upit i na drugim jezicima). Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

 

Informacije i rezervacije

Kalendar

Kolovoz 2017
23
Srijeda
Sandra

Copyright 2012. Radmanove Mlinice

www.radmanove-mlinice.hr

Dizajn: ST-Print i Dizajnist.com